Un film de 8.5/10 sau 4 stele din 5...
Plin de momente amuzante... Poate mult prea mult.. dar nu deranjeaza foarte mult acest aspect... Hmmm.. fiecare personaj luat la disecat...:
- Paienjenelul nostru cel iubit... din nou umbla dupa magnifica, radianta.. bla, bla, bla MJ juam de film... Pacat ca reuseste sa-i spuna pe sleau ce simte pt ea in finalul filmului... (da stiu ca se hotaraste greu asta cu femeeile sau doar asa e scriptul

). In rest lupta interioara dintre Peter omul si Omu paianjen... latura ascunsa a lui Peter se duce cam pe tot parcursul filmului fiind transata in final in fav omului paianjen... deh nu puteam sa pierdem o continuare...
- MJ... la fel ca si in primul film.. prezenta ei mai mult il incurca pe paianjen. La final la fel ca si in primul film relatia dintre ei doi ramane sub semnul unui mare semn de intrebare... Este foarte interesant cum vor evolua lucrurile dintre ei doi in partea a 3-a...
- prietenu ala bogat a lu' Peter (ca nu-i stiu numele de personaj

) saracu l-a lovit obsesia pe paianjen care chiar dak il salveaza la inceputul filmului ramane pt el pericolul public nr unu... Pana in finalul filmului trece de la satisfactie, la nebunie, apoi la nedumerire... pt ca in final nebunia sa se instaleze finalul pt partea qa 3-a fiind deja previzibil (zic eu...

)...
- Doc Ock... nebun duap ce vroia sa faca el la inceputul filmului.. si mai nebun dupa ce are 8 membre... E interesanta lupta lui cu spiderul de pe tren, metrou ce era ala... disputa presarata cu secvente amuzante.. defapt ca tot filmul cum am mai spus-o mai sus... In final saracul sufera de mustrari de constiinta din baiatul bun devenit rau redevine bun si salveaza umanitatea... parca putin cam pueril totusi... (totusi alta modalitata de a distruga fuziunea nu gaseu?...).
Alte faze de urmarit sunt discutia din lift la fel cum spunea si cineva mai sus... lupta asta de pe tren, si sa treceti repede peste inceput... ca parca mie mi s-a parut ca incepe putin cam greoi cu actiunea... O fi doar parerea mea.. Oricum peste toate 8.5/10 si 4 stele in cap din 5...

Multumit de film sa zicem