Originally Posted by marx:
Domnu' film-profesionist, mustul il pastrez pt serile de vara. Eu ma asteptam sa vii cu contraargumente stilate ca inciziile himenale, dar ai ales marsul funebru al cainilor eutanasiati. E si asta o pozitie de atins un punct, dar unul periferic. Si ma refer strict la cele patru labe pe care le faci in revista 'specialitatea casei'.
Si apropo: Caravaggio nu e renascentist cum aberai solemn tot prin aceste locuri. Asta tot o cifra documentara se numeste.
|
Daca pui doua cifre una linga alta, iese de un numar? Eh, numarul ala ti-l dedic tie. In ceea ce priveste sparingurile intelectuale, prefer sa execut un balet mult mai rafinat in paginile unei reviste, in fata unui public eterogen si nepretentios, deci in fata ta, un pubic erogen si pretentios. Intre timp, te-ai mai pus la curent cu iconoclastii si ce sint aia?
PS: Stilul tau - din amvonul caruia propovaduieste ung bien hastif homs, melancolicus et furiosus - imi lasa impreisa ca nici eviratia nu-ti mai poate fi de folos. Cum ar veni, sa intelegi si tu, stilul tau este asexuat si se conjuga perfect cu abstinenta (abstinenta este un viciu, stim asta, nu?) in care, mi se pare mie, te complaci de citeva luni incoace. Hai, zece Ave Maria! si doua batai cu fringhia uda, sa le imortalizam in Les Très Riches Heures ale Ducelui de Berry.
Out of the depths of the dark age of reason, flamboyantly yours, Ambra Blu, the promoter of iconoclasts.