Thread: Elephant
View Single Post
Old 09 Jul 2004, 16:51   #88
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by marx:
Sper sa nu faci atac de apoplexie cand o sa afli ca nici prearafinatul GRI nu e culoare. ...Pt tine clinic e acelasi lucru cu anatomic. Asta spune multe despre cum iti aranjezi si directionezi ideile.

Doctore, esti trist. Refuzi sa vezi niste lucruri, iar obtuzitatea nu reuseste decit sa ma faca sa privesc oarecum intelegator virtejurile tale intelectuale, care ar trebui sa ma bage pe mine intr-un vertij, de unde sa nu mai scot capul, precum strutul. Sau, de fapt, am inteles eu prost: pe mine ma caracterizeaza frenezia, si pe tine acumularea temeinca (stil furnicar) a datelor si cifrelor, nostalgie a speciei tale de hunters/ gatherers. Disputele tale sterile - parca imi si inchipui ce le zici fetelor pe messenger - si articolele tale la fel de lipsite de fecunditate (de unde si diferenta: ale mele, jucause si sprintare, intrau in "Deci" in timp ce ale tale mureau ante portas) ma forteaza sa ma abtin de la a-ti atinge replicile. Ma asteptam la replici mai mustoase de la unul care si-a pierdut un an de zile lucrind ca sondor vaginal. O ultima atentie, si cu asta am terminat disputa cu tine, pentru mine clinic nu e acelasi lucru cu anatomic: clinic este cazul tau, iar anatomic este organul meu de copulatie pe care ti-l dedic cu simpatie, sa te ajute sa iti repozitionezi ideile. Au reservoir dogs.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif