O idee buna ilustrata prost.
Filmul ar fi fost foarte bun daca Paul Giamatti (actorul principal) nu era contrastat atat de puternic cu adevaratul Harvey Pekar care in film a avut sclipirea aia de geniu, modul in care se comporta si totul in legatura cu el (mai ales el la David Letterman - el real). Paul Giamatti face un rol prost. Nu stiu daca face un rol prost in general insa interventia adevaratului Harvey Pekar in film il face sa arate foarte prost si sa dea impresia ca a jucat jalnic. Eu cu impresia asta am ramas. M-a plictisit ingrozitor tipul. Singurul care mi s-a parut ca a jucat bine a fost Judah Friedlander (care a interpretat rolul lui Toby Radloff - tipul semi-autist)
Actiunile mult prea putine si prea scurte. Dialogurile interminabile combinate cu jocul PROST al actorilor sunt incredibil de plictisitoare si... inutile.
Ar fi putut sa fie un film genial daca actorul principal era unul bun (sau macar sa joace bine). Pentru ca ideea e extraordinara dar transpunerea ei lasa MULT de dorit! Am fost dezamagit de film...
Cam 6.5 (*) / 10 (*)