View Single Post
Old 02 Jul 2004, 12:57   #28
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by capitain:

nu mi-a placut filmul, si nu ma mir ca nu are voturi...desi genul de film terminat in coada de peste vad ca e la moda acum...hmmm :hmm:

apropo' ce legatura are mitulescu cu mitulescu de la cnc? oare...?

Ala era film? Eu am crezut ca era o secventa dintr-un film. Poate daca pune ala bataie si Cristi Puiu cafeaua si tigarile, punea si Mitulescu la bataie telefonul wireless si masina si iesea de un film, fara cap (ca nu sint romanii in stare de asa ceva) dar cu coada. Mai sarea la cap si vechea generatie cu maia morgenstern, drame tulburatoare si copiii strazii si, gata, se nastea iarasi un copil fara miini si pleoapele cusute, care trebuia sa poarte un nume: cistigator la CNC. Apoi regizorii se ridicau, multumeau cerului, lui Eazy-E, fanilor, etc si, uite, fratre, deci lucrurile nu sint chiar asa de cacat in cinema-ul romanesc. Cum nu e bune filmele? ce, nu se vede? Nu se aude? E cu purici? E bune, fratre, merge. Lasa ca e bine. Ce daca scenariile sint de cacat, scenaristii care sint buni nu sint bagati in seama cum trebuie. Ce daca copii mari, in anul IV la regie, nu sint in stare sa isi scrie singuri scenariile si trebuie sa se organizeze concursuri special pentru ei, sa aiba de unde alege. Este bine. Totul merge bine. In pula, desigur. Legat de imdb.com, sa nu uit, e cel mai handy tool de ratificat filme. Ca atare, cind imi descarc in mod ilegal filme de pe DC ++ primul lucru pe car eil fac e sa merg s avad acolo ce nota are filmul. Apoi vin pe cinemagia.ro si mai citesc si aici din kiturile de presa sau ce mai zice emanuel (nu citesc niciodata ce zic copiii despre film). Mai exista cazul trei, cind aud ce zic cronicile si ma duc sa vad cu ochii mei filmul, sa vad, e asa, mu e asa, etc
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif