View Single Post
Old 01 Jul 2004, 17:03   #62
herbert
Guru

herbert

n-am mai inventariat si problemele pe care le are Hurduzeu cu mai multele forme de sex... e mult namol in gandirea lui, e plafonat... se arata atat de fragil in fata unei realitati americane pe care, totusi, n-o paraseste. de ce nu revine acasa, sa scrie cronica ortodoxa (cu iz ortodox) la Romania libera, alaturi de prietenul sau Dan Stanca?... am stat si eu ceva timp in America, am vazut destule lucruri care nu mi-au placut si pe care nu le accept, dar n-a fost deloc o problema sa gasesc alt mediu, alt peisaj in care m-am simtit f bine... mi se pare o orbecaiala hurduzita ceea ce face Hurdu, o lamentatie de doi banuti romanesti...
tipul nu conteaza deloc in peisajul in care se afla si ne trimite semnale alarmante, are grija de sufletele noastre... un ridicol.
Patapievici (Patapie - cum ii zice Sorin Dumitrescu) are, indiscutabil, mai multa valoare decat Hurduzeu. sunt in categorii diferite, chiar daca se mai intalnesc pe coridoarele vietii... Horica Patapie a ramas in tara, scrie publicistica democrat-luminoasa, combativa... e prieten cu Plesu, pe care eu il admir cu exigenta...
La Romania Literara nu e numai Stefanescu, cu care sunt in relatii bune, de o politeze rece, conjuncturala... E Niki Manolescu :love:, Ioana Parvulescu :love:, Bittel, Dimisianu. Stefanescu ma pretuieste, a scris in termeni foarte buni despre mine, dar asta nu ma opreste sa-l taxez drept un conservator, un (uneori) superficial... nu e obligatoriu sa fim prieteni...
dar ajunge, sunt chestii prea personalizate pe un forum de cinema. vad ca ai un intreg dosar in ce ma priveste
ai intrat intr-o faza mai pasnica, observ ca nu te mai certi cu nimeni? revolta ta era uneori sclipitoare. si cat e de lucru la materialul uman care haladuieste pe aci