View Single Post
Old 30 Jun 2004, 11:08   #74
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by CIPRYX:
Cred ca intr-o piesa de teatru De Niro ar intalni multe probleme.Nu zic ca nu i-ar iesi rolul, dar cu siguranta ii va iesi mai greu.Pe Pacino as vrea insa sa-l vad intr-o piesa de teatru.Pacat ca sunt 99,9 sanse sa nu-l vad
Originally Posted by CIPRYX:
Cu toate ca amandoi sunt actori impresionanti eu il prefer pe Robert de Niro.Si am sa va explic de ce.Dupa cum au zis multi personajele lui de Niro ramaneau, in general, cam in aceeasi oala.Pe mine nu ma deranjeaza asta.Ceea ce ma impresioneaza la de Niro e naturaletea pe care Pacino o are mult mai putin.Iar discursurile sau monoloagele lui Pacino prind de cele mai multe ori spectatorul dar sunt mai putin naturale.Asta din cauza ca Pacino e mai teatral.El inca mai apare, rar, in piese de teatru si asta il "afecteaza" vizibil, pe cand de Niro pastreaza naturaletea personajului si nu sare calul decat atunci cand e nevoie.
te contrazic. Clar nu ai dreptate deloc.Vara mea a vb cu un profesor de la UNATC al carui nume nu l-am retzinut shi care a facut teatru cu Pacino. A zis k nu se putea concentra shi ca era obijnuit prea mult cu sistemul: "take 1" ... shi cu greu a reushit sa intre intr-io atmosfera de teatru shi sa puna deoparte gandul ca nu mai este nici o camera, totul trebuie sa fie perfect shi fara gresheala. Dk ai greshit tre sa improvizezi - altfel u're fucked. Theatre...