Thread: Elephant
View Single Post
Old 30 Jun 2004, 10:28   #47
Mircius
Veteran

Mircius

Send a message via MSN to Mircius Send a message via Yahoo to Mircius
Super film. Un film care l-am "savurat" de la primul minut, pana la primul nume care a aparut brusc pe ecran, nefiind sigur daca s-a terminat. Anyway, este primul film pe care l-am vazut cu o astfel de filmare. Mi-a placut foarte mult. NU pot vorbi dpdv tehnic, ca nu ma pricep, si ii las pe altii sa faca comentarii despre regie... dar ideea era ca mi-a placut cum a fost facut. (Cu toate ca m-a suprins reactia lui Korben, care abia ashteptam sa vad ce zice...el vorbind in cauza, but anyway...). Am totushi cateva intrebari pt voi....

1) Benny (tipu negru cu tricou galben), de ce nu fugea ca restu oamenilor?????..... voia sa devina spiderman 5???
2) cine il impushca pe Blondinu gay???? (adica kilaru nr.2)...cineva zicea de un sniper, dar nu cred, pt ca nu a aratat ca ar fi fost o trupa swat pe acolo.... d c nu l-o fi kemat pe Colin, d-zeu stie....
3) Dupa cate stiu el, kilaru ramas in viatza (cel brunet) se sinucide... De ce nu arata aceasta faza??? Se termina cam naspa....
4) Cum se poate sa akizitioneze un copil de 16 ani, o arma... home delivery...sub semnatura...... zici ca comandase de la Jerry Pizza (sau cu G, ca tot sde cearta lumea pe aici :lol: )

Alte intrebari nu mai am.... Cea mai shocanta faza mi s-a parut cea in care kilaru 2 intra la dush cu kilaru 1, si-l intreaba daca a mai sarutat vreodata. DEMENTIALA faza....

MI-a placut si cum arata scoala...cu toate ca iti trebuia juma de zi sa ajungi din punctul A, in punctul B.... ash fi vrut si eu o cantina ca aia la mine la scoala...

Cam asta e parerea mea, si cred ca l-ash mai vedea de cateva ori....
Mircius is offline   Reply With Quote sendpm.gif