Se pare ca m-am cam plictisit de comediile astea americane...ceva mai european imi recomandati...de exemplu: Le Placard, care mi s-a parut mishto.
Merita sa ma uit la filmul cu marele blond?
PS: ziceti shi titlul original...
Mi-a placut: Finding Nemo, Road Trip, Anger Management, Bruce Almighty (B-E-A-Utiful), Truman Show (cu toate ca nu prea e comedie), The In-Laws, Meet The Parents, Monsters Inc., Ice Age, shi cu un loc foarte foarte important la genul drama-comedie: La Vita e Bella (GARANTEZ CA O SA VA PLACA FILMUL ASTA)
O sa ma uit la filmele de mai sus shi revin cu pareri!
Are cineva Se pare ca m-am cam plictisit de comediile astea americane...ceva mai european imi recomandati...de exemplu: Le Placard, care mi s-a parut mishto.
Merita sa ma uit la filmul cu marele blond?
PS: ziceti shi titlul original...
Mi-a placut: Finding Nemo, Road Trip, Anger Management, Bruce Almighty (B-E-A-Utiful), Truman Show (cu toate ca nu prea e comedie), The In-Laws, Meet The Parents, Monsters Inc., Ice Age, shi cu un loc foarte foarte important la genul drama-comedie: La Vita e Bella (GARANTEZ CA O SA VA PLACA FILMUL ASTA)
O sa ma uit la filmele de mai sus shi revin cu pareri!
Are cineva AS GOOD AS IT GETS, shi e dispus sa-l puna in share pe DC++???, ca nu-l gasesc pe net.........plsss