Am vazut si eu azi, filmul, mai mult din greseala...
Oricum, am avut o mica surpriza, pentru ca ma asteptam sa fie, well, un film cu Adam Sandler ("Punch-Drunk Love" nu intra in categoria asta). In fine, schema scenariului e cam uzata ("Groundhog Day", "Lola Rennt" etc.), la fel si chestia cu memoria de scurta durata, care incepea sa ma enerveze in ultimul timp ("Memento", "Finding Nemo" etc.) dar asta nu conteaza asa de mult. Ideea de a cuceri e cineva in fiecare zi e foarte romantica si prinde. La fel si ideea de a te sacrifica pentru cineva. Mi-a placut la "50 First Dates" ca nu inventa in final o chestie stupida ca tipei sa-i revina memoria (de exemplu, sa se loveasca la cap sau deva de genu'). Finalul e si el frumos, dar malodia aia ("Somewhere Over The Rainbow" modernizata) incepe sa ma calce pe nervi...
Drew Barrymore e mai mult decat potrivita pentru rolul asta. Eu de obicei nu o agreez, dar aici, trebuie sa recunosc, joaca bine! Unul dintre cele mai bune prestatii din cariera ei (dupa "E.T."

). Sandler e Sandler. Nu straluceste, dar aduce un plus comic (si romantic). Deocamdata, excluzand "Punch-Drunk Love", e cel mai bun film in care Sandler are un rol principal. Asteptam cu interes proiectul lui Tarantino, daca se mai face...
Parti negative
este... Dar nu
contesc...
I have always thought you were crazy, but now I can see your nuts! (Thank you...)