Thread: Elephant
View Single Post
Old 28 Jun 2004, 16:08   #38
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by i_matei:
Zice-ti-mi un personaj din filmul asta care e credibil! Un personaj care sa aiba ceva din realitatea unui liceu din zilele noastre...

Trebuie sa realizezi ca nu e vorba de un liceu din Romania, ci de unul din America. Alte mentalitati, alte probleme, alti oameni... Eu, personal, am ramas mut cand am vazut ce dotari are scoala respectiva, studioul foto in principal (o iau un pic pe aratura, dar sa ai atatea posibilitati si sa te apuci sa impusti oameni, whatever your reasons are mi se pare pur si simplu stupid)...

Dar hai sa-ti dau mostre de realitate, desi eu sunt de parere ca ceva nu trebuie sa fie credibil ca sa ilustreze o situatie:

1. Elevul al carui tata este alcoolic. (mie asta mi-a placut cel mai mult)
2. Cuplul de rockeri din parc.
3. Reactia criminalului no.1 cand nu reuseste sa cante finalul "Sonatei lunii", incurcandu-se in clapele pianului.
4. Criminalul no.1 ridiculizat de colegii lui in timpul orelor. (paranteza: la un moment dar, unul dintre elevi pune o intrebare profesorului de stiinte; asta nu mi s-a parut real, pentru ca - de obicei - nu toti elevii pun intrebari profesorului; dar odata ce acesta se intoarce la tabla - probabil, nu-l vedem - si incepe sa explice, elevul care a pus intrebare s'en fiche de raspuns si se intoarce sa arunce cu hartii in sarmanul viitor criminal care sta persecutat in spatele clasei).
5. Sedinta homo-hetero. Asta este reala! La fel si dialogul si personajele din scena aia.

Bulimice nu cunosc, ca sa verific realitatea. Dar fufe de genu' exista peste tot!

Mai vrei? Mai am.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif