sincer nu stiu cu ce v-a impresionat filmul asta... ma enerveaza unii oameni de pe forum care se dau mari critici si care nu inteleg cum de nu poti de fi atat de limitat incat sa nu apreciezi o asemenea "capodopera"... ajung sa cred ca acesti oameni chiar au o problema in privinta diferentierii intre ce inseamna un lucru de buna calitate si un "elefant" de film... iaca ca deja am inventat o noua expresie
Pur si simplu nu mi-a placut! Mi s-a parut aiurea si fals de la un capat la altul... plictisitor putin spus! e un film in care 3 sferturi din el nu se intampla nimic!!! vezi cefele unor oameni care se plimba printr-un liceu si in rest, nimic!!!
Zice-ti-mi un personaj din filmul asta care e credibil! Un personaj care sa aiba ceva din realitatea unui liceu din zilele noastre... Daca astfel de filme au ajuns sa fie apreciate inseamna ca e clar ca lumea de azi traverseaza o perioada bolnava...
Te duci la un film pentru a te simti bine, pentru a rade, pentru a trai o experienta placuta sau macar una profunda, sa ramai impresionat de ceva, sa vezi ceva care sa ITI PLACA! Filmul asta e o monstruozitate care nu face decat sa iti induca o stare de angoasa care sa te deprime pentru tot restul zilei...
ASA CA INCA ODATA VA ZIC! NU VA DUCETI LA ELEFANT PT NIMIC IN LUME! CHELUITI-VA BANII INTR-UN MOD MAI INTELIGENT