Originally Posted by BeNnY:
Bai, puteti sa va bateti voi cu fanii altor echipe, sa plecati ani in sir de acasa, sa va luati puli in gura de la gabori pentru echipa voastra favorita da' asta nu va da dreptu' sub nici o forma sa spuneti ca stiti fotbal. Si de ce ar fi faptul ca ai fost prost si te-au batut gaborii un motiv de mandrie? Mda... deci clar ricutza stie cel mai bine
|
Am spus eu ca asta e un motiv de mandrie ? BeNnY am vazut multe posturi d-alea tale si in multe trebuie sa te iei de lume si sa fii arogant !!!! Eu cred ca baietii cu care merg eu in deplasari si cu care stau la meciuri stiu mai mult fotbal ca voi si mai multe despre fotbal... noi traim in mediul asta , intelegi ?
Stii de ce ne bate cu gaborii ? Pentru ca noi o facem pentru o cauza , luptam pentru ceva , avem un ideal si stim ca pe cei care dau unele legi ii doare undeva de noi dar o sa vedeti intr-o zii cum o sa ne afirmam.
Si iti repet , pentru noi nu e un motiv de mandrie ca ne luam o amenda sau ne luam bataie (cateodata) de la gabori . Intelegi ???????