Mie sincer filmul mi s-a parut o porcarie... inca din primele 10 minute se prefigureaza masacrul si tot filmul e o asteptare pana cand incep aia doi sa isi nimiceasca colegii...
asteptarea asta consta in zeci de minute in care vezi cefele unor indivizi/individe, plini de figuri sau complexati, si un fundal sonor Fur Elise... asta e film??? Unde-i scenariul, unde sunt dialogurile...
Personajele parca sunt decupate, ele neinteractionand ABSOLUT DELOC pe tot parcursul filmului!!!
Un film greoi ca un elefant obez care de abia se tareste si din care nu intelegi nimic!!! Care e mesajul filmului? Depravarea liceului american?? Give me a break! Intr-un liceu ca ala si cu conditiile care le aveau mi-ar fi placut si mie sa invat... iar elevii erau cat se poate de normali! Nu vad unde e depravarea...
Cei 2 killeri mi s-au parut total neconvingatori nu aveau deloc figura a doi oameni sariti de pe fix...
O singura nedumerire am legata de film... Cine l-a omorat pe kiler-ul blond? Prietenul lui sau vreun sniper din zona?
Bleah! UN FILM CE TREBUIE EVITAT CU ORICE PRET !!!
|