Thread: Godsend
View Single Post
Old 27 Jun 2004, 00:17   #3
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by raptor:
OMULE FA PE DRACU_N PATRU SI,ODATA IN VIATA TA ZI SI TU CEVA CONCRET!!!!!EXPICA-TE,ZII SI TU DE CE PLA MEA CREZI CA E FILMUL CUM E,INTINDE-TE PE 3 PAGINI DACA VREI,DAR ZII IN NUMELE DZEILOR MEI CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!

ai dreptate, raptor. despre orice film poti (chiar trebuie, pk esti pe Cinemagia!) sa formulezi ceva inteligibil.
Godsend mi se pare un film pasabil, pe care il recomand, care fixeaza, in genul thriller, o noua fobie a societatii americane si - poate - a lumii: clonarea. Este un film pilot al acestei teme, care va fi abordata tot mai des. Bine filmat, cu un final - obscur-infricosator - deschis (portita pentru o continuare, poate, in cazul unui succes de casa), remarc doua partituri actoricesti:
1. Robert De Niro - obisnuit bun, chiar f bun uneori in rolul medicului clonator, egoist, "criminal"...:
2. Kameron Bright - superb in rolul copilului clonat/fiinta clonata, care reuseste sa redea comportamentul celor doi copii disparuti, din genele corora "s-a nascut":ingenuul Adam si criminalul Zakori...
bine intretinut suspansul filmului (tot lectia batranului Hitchcock). recunosc ca m-am dus la film pentru De Niro, dar mi-a placut mult jocul copilului. vedeti si mai discutam