Originally Posted by raptor:
OMULE FA PE DRACU_N PATRU SI,ODATA IN VIATA TA ZI SI TU CEVA CONCRET!!!!!EXPICA-TE,ZII SI TU DE CE PLA MEA CREZI CA E FILMUL CUM E,INTINDE-TE PE 3 PAGINI DACA VREI,DAR ZII IN NUMELE DZEILOR MEI CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ai dreptate, raptor. despre orice film poti (chiar
trebuie, pk esti pe Cinemagia!) sa formulezi ceva inteligibil.
Godsend mi se pare un film pasabil, pe care il recomand, care fixeaza, in genul thriller, o noua fobie a societatii americane si - poate - a lumii: clonarea. Este un film pilot al acestei teme, care va fi abordata tot mai des. Bine filmat, cu un final - obscur-infricosator - deschis (portita pentru o continuare, poate, in cazul unui succes de casa), remarc doua partituri actoricesti:
1. Robert De Niro - obisnuit bun, chiar f bun uneori in rolul medicului clonator, egoist, "criminal"...:
2. Kameron Bright - superb in rolul copilului clonat/fiinta clonata, care reuseste sa redea comportamentul celor doi copii disparuti, din genele corora "s-a nascut":ingenuul Adam si criminalul Zakori...
bine intretinut suspansul filmului (tot lectia batranului Hitchcock). recunosc ca m-am dus la film pentru De Niro, dar mi-a placut mult jocul copilului. vedeti si mai discutam