Thread: Elephant
View Single Post
Old 26 Jun 2004, 14:44   #21
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Cu ce sa incep?? hm... L-am vazut pe Gus intr-un interviu in care spunea ca in "Elephant" s-a intors la stilul sau de "a simple movie" si a lasat deoparte visele hollywoodiene (Good Will Hunting- care mi-a placut si Finding Forrester - americanicios). Si sa spun sincer ma bucur ca a revenit.....
Intradevar, acele scene in care camera urmarea personajul obsesiv nu mi s-au parut plictisitoare ci poate mai mult simpliste, dupa cum a mai spus cineva(tot la subjectul asta, dar nu imi amintesc, sorry) probabil vrea sa redea plictiseala asta, specifica americanilor, dar eu ma gandeam poate la o normalitate... La un moment dat in sala s-a auzit ceva de genul "-Da Doamne sa nu mearga pe jos acasa..."
L-am vazut la Hollywood Multiplex(doar 5 oameni in sala) si chiar am fost patruns de atmosfera aceea apasatoare. Muzica foarte bine aleasa, dar nu cred ca a vrut sa faca legatura cu Hitler (s-a vazut mult mai bine legatura dintre jocurile shooter si liberul acces la arme decat nazismul).
Observatii: Nu mi-a placut Elias. Mi s-a parut actorul cel mai ..... prefacut....
Toti actorii aveau numele reale...
Diane Keaton, executive producer....