Originally Posted by MinRep:
Nu mi s-a parut a fi transant, pentru ca - in timpul vizionarii - am preferat sa enjoy the show si nu sa caut raspunsuri. Dupa, eveident, am ajuns la concluzii asemanatoare, dar cred ca in mesajul filmului este mai mult decat despre masacru. Este un film despre viata, mai mult decat un film despre moarte/violenta/masacru. Este despre cum traim viata, ce alegeri facem si cum tot ce avem poate disparea in fata atacurilor unor social outcasts. ...Repet: sunt de acord ca Van Sant e subtil, de aceea imi plac filmele lui, dar nu sunt de acord ca mesajul se rezuma la o "lectie" morala despre tineri marginalizati.
|
Trivia: am vazut filmul de trei ori till now: o data pe CD, o data la TIFF si o data la Mall. This should be more than enuf evidence that i like this film.
Daca un individ e transant nu exclude faptul ca poate fi mesmerizing while doing so. Stone's portrayal of a couple of unlwaful outlaws (Natural Born Killers) leaves no room for suspicion: media turned them killers into superstars (ergo media sux, etc). His egotistical style is a show per se, a joy to the eye. In ceea ce priveste continuarea citatului tau, nu pot decit sa zimbesc: mai ai inca sa cresti; ce e scris acolo e o colectie de aforisme de oracol sau de jurnal intim, genul de platitudini care, scrise cu morga sau sinceritate, nu pot sa capete niciodata adincimi.