Thread: Monster
View Single Post
Old 21 Jun 2004, 14:03   #18
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by ulrich:
si ce daca e tezist?asta inseamna ca n-are dreptate si ca ce zice acolo nu e corect?vad ca la tine valoarea unui mesaj e data de echivocul si subtilitatea cu care e povestit si,invers,ceva spus direct n-are valoare(lasand la o parte ca,la fel ca ptr. 10 romani din zece,a fi de stanga se pare ca e al 8-lea pacat capital ptr.tine).serios vorbesc:chiar e normala presiunea asta a mass-media ptr.impunerea unor canoane(de-a dreptu' fasciste)de 'frumusete,bogatie,inteligenta si celebritate'?chiar e normal ca pustii sa vrea sa ajunga ca maimutoiu' sef de la 'ciao,darwin' si pustoaicele sa viseze la locul andreei marin?

Chestiile teziste si filmul angajat ma supara intotdeauna cind mesajul continut de ele iese in fata, propagandistic, ca uleiul la suprafata. Da, subtilitatea m-ar face sa apreciez un film in tema, si nu notiuni zbierate in gura mare (gen Michael Moore). Asta cu a fi de stinga n-am inteles-o, eu sint total apolitic, nu ma intereseaza politicul/ politca, etc. La fel cu Andreea Marin & co ( I don't watch tv).

PS: In cazul unor filme ca "La haine", unde protestul trebuie sa fie vehement si 'pe fata', normal ca accept lucrurile zise direct, si chiar imi place mult de tot. Numai ca in 'La haine' e vorba d eun rpotest care se vrea protest, pe cind in 'Monster' e un protest care se vrea si plea, si argument si tear-jerking piece of art.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif