fratilor, nu stiu ce argumente vreti sau daca mai e nevoie sa ma justific, eu m-am plictisit ingrozitor si cascam si abia asteptam sa se termine mizeria asta, pentru ca e un film SEC care nu mi-a transmis nimic si mi-am dat seama dupa 10 minute ca nu are nici o profunzime desi plecasem cu ideea ca o sa vad un film iesit din comun. absolute previzibile anumite "gaguri", aveam o senzatie perpetua de deja-vu (de pilda cand opreste tirul ala si ei au impresia ca a oprit sa-i ia pe ei, dar cand sa se urce, pleaca, eram absolut sigur ca asa va fi, am prevazut si secunda cand a plecat). m-am chinuit sa zambesc la cateva faze care cica vroiau sa fie amuzante dar filmul n-a reusit sa ma faca sa gust acest "umor" sau sa-mi transmita orice fel de emotie. iar daca imi veniti cu argumentul gagului de la sfarsit, ok, sa zicem ca ar fi asa, ce-ti trebuie 90 de minute pentru asta? 5 minute daca dura filmul era mult mai suportabil. parerea mea este ca are un scenariu de scurtmetraj rezonabil dar caruia i-au tras de par sa-l faca lung-metraj.
pe cand Asphalt Tango este un film foarte emotional, foarte bine jucat, cu un umor de ma pisam pe mine de ras, cu gaguri la tot pasul de nici nu mi-am dat seama cand au trecut cele circa 90 min ale filmului. Are un scenariu foarte complex pentru o comedie "road movie". Cum incepe, prezentand viata aproape a fiecarei fete inainte de plecare cu autobuzul acela (memorabil cand una dintre ele spune in franceza ca din acel moment a incetat sa vorbeasca romana, iar apoi cand vrea s-o violeze ala, injura de toti mortii masii in romana - genial). Orice ati zice despre el, transmite muuuuult mai multa buna dispozitie decat chestia aia belgiana.