Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Spre marea mea surpriza nu exista topic HP la "Acum pe ecrane".. .azi am fost sa vad shi eu HP3...am citit recenzia lui MinRep de la fanatic shi mi-a placut f.mult (il rog daca poate sa o copieze shi aici)..am avut f. mari ashteptari de la acest film shi nu m-a dezamagit ..SUPERB... cred ca cel mai bun de pana acum ..ritmul este mai accelerat ,persoanjele mai interesante ,atmosfera mai intunecata shi in sfarshit s-a abandonat ideea sfarshtiului clasic(in sala de mese)..in rest faze care mi-au placut la nebunie :umflarea matushii lui Harry (care este mai furios ,mai matur shi indrazni chiar sa spun mai adolescent in filmul asta),calatoria cu autobuzul (WATCH OUT IT'S GOING TO BE A BUMPY RIDE)shi "strecurarea" autobuzului de pe pod,calatoria in timp shi multe altele..Harry Potter-ul lui Cuaron mi se pare genial ...ma gandesc acum daca Mike Newell (cel care va regiza "Pocalul de foc ) va face un film mai bun sau cel putin la inaltimea Prizonierului din Azkaban....ashi fi vrut ca Garry Oldman sa aiba mai mult screen-time dar asta e...il vom vedem din nou in 5(sper..)