View Single Post
Old 19 Jun 2004, 15:02   #7
raven88
Senior

raven88

Originally Posted by movieluver:
un DVD original are 8 Giga, unul pirat are 4,5 Giga [....]E o mare diferenta chiar si intre DVD-ul original si cel pirat, deci... Si crede-ma ca am aceleasi filme si pe CD si pe DVD, deci stiu despre ce vorbesc.
Salutare!

sa ta contrazic si eu: exista 2 tipuri de dvd pirat: dvd5 si dvd9. Formatul DVD9 e dual-layer, si in 99% din cazuri include toate special features care exista pe DVDul original. a da, si astea sunt matrite, nu copiate cu DVDR. so sometimes merita varianta "neoficiala". cat despre extra features, cati dintre voi se uita la film cu comentariul regizorului in loc de sunetul original? sau cati se uita la making of-ul fiecarui film achizitionat pe dvd??? eu nu am vazut decat unul sau 2 making of, si niciodata nu m-am uitat la un film cu comentariul regizorului.
un avantaj al dvdurilor pirat e ca poti sa gasesti raritati/oldies but goldies/opera, care in mod normal se gasesc f f greu si la preturi mari.
si inca un exemplu pro dvd pirat (DVD9): am luat ieri el mariachi, care are un 10 minute film school featurette, un short movie si director's commentary, plus trailere la toata seria el mariachi-desperato-once upon a time in mexico. asa ca.....
Fire walk with me!
raven88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif