Discutiile despre calitatea DVD-urile piratate sunt inutile...pentru ca e clar ca, in ceea ce priveste calitatea, sunt inferioare celor originale(acum vb lui Mircius, care dupa cum are noroc)
Dar, la noi, au alte avantaje...unu la mana....sunt mult mai ieftine(de exemplu am vazut in oras, nu mai stiu exact ce film, DVD-ul costa 1.400.000. Media oricum e pe la 8-900.000. Cine isi permite sa dea atatia bani pe un DVD? Chiar sa zici ca cineva sta mai bine cu banii, tot nu isi permite sa ia decat maxim 3-4 DVD-uri pe luna. Nu de alta, dar deja sa cheltuiesti 4-5 milioane pe luna pe DVD-uri mi se pare aberant. Mai ales cand poti sa iei 4 DVD-uri cu maxim un milion(acum depinde cum reusesti sa te tocmesti cu baietii

)
Si mai e si faza ca sunt multe filme care apar mult mai tarziu la noi. Dau exemplu Shrek 2. Lansarea la noi e pe 20 august. Eu il am VideoCD de 2 saptamani, si calitatea este chiar suspect de buna(desi filmat in sala, avea omu' camera klumea

) sunetul cam lasa de dorit, dar sa trecem peste...
Au mai spus-o multi(ca mai e un topic pe subiectul asta) si am mai spus-o si eu....pana cand nu cresc salariile sau se ieftinesc DVD-urile originale, pirateria rullz!