View Single Post
Old 18 Jun 2004, 21:50   #464
Freaak
Senior

Freaak

Send a message via Yahoo to Freaak
Degeaba, romanul e dat dracului! Nu e vorba ca ne fac tara de ras, e vorba ca se vede ca au cap. 300 de portofele pe meci, da-o dracului de treaba, ca puteau sa-si faca si casa cu banii luati.

Cat de mult merita tara asta jertfa cuiva nu stiu. Cert e ca eu unul n-o sa fac nici in ruptul capului armata atunci cand o sa vina vremea. In rest, sunt destul de mandru ca sunt roman.

Ca tot veni vb de a fi sau nu "proud" am fost in mai in Italia intr-o statiune. M-am intalnit cu un grup de americani de varsta mea. M-a bagat in seama unul dintre ei (singurul baiat daca imi aduc bine aminte) si n-a facut-o intr-un mod prea placut: "I wouldn't wish to look like u!" sau poate "If I would have looked like you I would have probably been very unhappy!" L-am intrebat de ce, mi-a raspuns (arata groaznic; par lung, fata de copil calcat cu tractorul). Mi-a zis ca e din Colorado, desi mi-a marturisit el ca ar fi spus ca e din Canada. Am fost surprins sa aflu ca nu e mandru ca e american! Cand a venit vorba de mine: "So, where are you from?" "Romania." Si ce credeti ca a zis? "So, are there any vampires around there?" Asta e Romania fratilor! Sugeti-le portofelele din buzunare daca sunt fraieri. Un roman n-o sa moara niciodata de foame, cel putin nu in strainatate.
Freaak is offline   Reply With Quote sendpm.gif