Originally Posted by Leonard:
ALS, ori faci misto de Ambra, ori nu stii ca articolul despre KB2 e printre putinele pe care si le-a renegat. vezi postul lui de la "p.s." de pe topicul CineMagia pe hartie
|
Cred ca trebuie sa schimbi ramele la ochelari!Din ce citii eu pe pagina aia reneaga "21 gramms".Poate l-o fi renegat prin alta parte(da' e grav daca din cinci articole reneaga doua).
Originally Posted by herbert:
mai leutzu-aciduzzu, ai distrus si vaga promisiune care se anunta. se poate sa-ti bati joc in halul acesta?
|
Tot makeover-ul asta si tot nu intelegi subtilitatile limbajului "de forum",ALS face ramarci ironice/satirice in nici un caz nu-si bate joc.
P.S:
Pt ALS:E bine ca incurajezi critica "tinara",insa ai grija ca buruienile trebuie taiate devreme,dupa aia daca te caci pe ele-ciudat-cresc si mai mari.(asta nu o referire directa la Ambra ci la multitudinea de "cronicari" care au aparut pe la toate colturile)
Pt Ambra:Atat timp cat esti la revista fa-ti treaba cat mai bine(vad ca esti nemultumit de revista in general).Din cate stiu nu vrei sa urmezi o cariera in critica de film asa ca nu te stresa prea tare-pur si simplu
scrie.