View Single Post
Old 15 Jun 2004, 20:53   #19
Galadriel_queen
Senior

Galadriel_queen

Nu am vazut pe nici un site k JK ar vrea sa scrie mai mult de 7 carti... am auzit doar barfe neinsemnate pe tema asta. I suppose we'll have to wait and see... In orice caz, nu as fi de acord ca Harry sa moara in cartea a 7-a (asa se zvoneste). Teoria mea este (desi nu sunt de acord cu ea) ca Harry va muri odata cu Voldemort. Sti k exista legatura aia intre ei... le-ar putea fi fatala. Totusi ar fi cool un final de genul:
"Harry a murit, dar l-a invins in cele din urma pe Voldemort. Acum el este in heaven cu parintii lui, cu Sirius si cu toti cei care au mai murit in cartile a 6-a si a 7-a. Totusi este fericit, acolo, sus..."

Insa nu vi se pare moartea lui Sirius stupida? Adica, a murit din cauza unui joc al mortii stupid facut cu Bellatrix Lastrawnge doar k sa vada cine e mai tare (totusi asta era firea lui, de a se lua la intrecere cu altii si de a ii provoca pe cei mai periculosi).
I amar prestar aen. The world has changed. Han mathon ne nen. I feel it in the water. Han mathon ne chae. I feel it in the Earth. A han noston ne wilith. I smell it in the air. Much that once was lost, for none now live who remember it.
Galadriel_queen is offline   Reply With Quote sendpm.gif