Thread: Editare de film
View Single Post
Old 12 Jun 2004, 18:25   #9
capitain
Guru

capitain

so...ce versiune crack-uita de premiere ai? 8)
de capturat captureaza chiar el real time, iar de exportat, incearca varianta microsoft dv pal, rezolutie 720x576, format 4:3, (pt ca 16:9 este "latit" sau casetat), nu am programul acum disponibil, insa cred ca astea sunt setarile de baza pt video, apoi urmeaza si alti pasi (dai si tu next...) unde mai trebuie sa alegi optimize stills, si: daca e captura digitala, cum ai spus, progressive scan, iar daca nu incearca upper fields first, sau daca iti iese un filmulet cu multe liniute orizontale cu cat e mai multa miscare in cadru, incearca si lower fields first...nu stiu exact care e cel mai bun. la audio e in regula daca alegi 44 000 Hz- 16 bit- stereo. acum ramane doar sa incerci. e posibil sa fie fisierele un pic cam mari pt un cd, atunci mai faci un export si scazi din bit data rate. iar in after efects exporti un filmulet din edit (cred) make movie - sau ctrl+m, insa de aici sigur vei avea fisiere foarte mari, asa ca poti sa le pui in premiere si sa le exporti inca o data. in rest setarile trebuie sa ai grija sa fie de genul best quality, si daca mai ai ce schimba, in general similare cu cele de ami sus.
daca mai ai intrebari, fi mai precis

de ce sa cauti neaparat pe un forum specializat? e normal sa gasesti informatii despre asemenea lucruri pe forumul romanesc de film! adica de ce sa nu invatam cum se fac filmele, macar pentru a le aprecia mai mult?
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif