Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Poison:
Originally Posted by Flopcaru:
In legatura cu filmul acela cu Will Smith, cu robotii am vazut o reclama cand am fost la The Day After Tomorrow. Nu stiu care este intreaga poveste, doar ca se fabricau roboti inteligenti si ca unu era condamnat ca a omorat un om, sau asa ceva. Oricum, robotii erau facuti destul de naspa, parca erau din gelatina. Cam atata.
|
Vorbesti cumva de "I, Robot", ecranizarea dupa Asimov? Auzisem ca se face, dar nu credeam ca au si aparut imagini!
|
E incurcata rau de tot treaba ... Animatrix prezinta aceeashi chestie - cum a inceput razboiul dupa ce primul robot a omorat un om ... incetul cu incetul s-a ajuns la razboi. Asimov are aceeashi poveste - care este ecranizata akum in I, Robot. Tind sa cred k Wachowski bros au "luat" material de la Asimov - dupa care vin ashtia - ecranizeaza cartea lui care este coopie identica la Renaissance Part 1 & 2 - Animatrix shi mai baga in trailer shi NAVRAS melodia de pe soundtrack-ul de la Matrix Revolutions...
this stinx ... :sick:
|
mie una mi-a placut foarte mult animatrix renaissance si cred ca a fost cel mai bun episod. nu m-ar supara sa vad un film de doua ore gen renaissance.
INSA
renaissance inseamna renastere. Renasterea lumii sub conducerea robotilor. In universul cartilor lui Asimov, robotii au pierdut.