Thread: In curand
View Single Post
Old 12 Jun 2004, 15:08   #31
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Poison:
Originally Posted by Flopcaru:
In legatura cu filmul acela cu Will Smith, cu robotii am vazut o reclama cand am fost la The Day After Tomorrow. Nu stiu care este intreaga poveste, doar ca se fabricau roboti inteligenti si ca unu era condamnat ca a omorat un om, sau asa ceva. Oricum, robotii erau facuti destul de naspa, parca erau din gelatina. Cam atata.

Vorbesti cumva de "I, Robot", ecranizarea dupa Asimov? Auzisem ca se face, dar nu credeam ca au si aparut imagini!
E incurcata rau de tot treaba ... Animatrix prezinta aceeashi chestie - cum a inceput razboiul dupa ce primul robot a omorat un om ... incetul cu incetul s-a ajuns la razboi. Asimov are aceeashi poveste - care este ecranizata akum in I, Robot. Tind sa cred k Wachowski bros au "luat" material de la Asimov - dupa care vin ashtia - ecranizeaza cartea lui care este coopie identica la Renaissance Part 1 & 2 - Animatrix shi mai baga in trailer shi NAVRAS melodia de pe soundtrack-ul de la Matrix Revolutions...
this stinx ... :sick:

mie una mi-a placut foarte mult animatrix renaissance si cred ca a fost cel mai bun episod. nu m-ar supara sa vad un film de doua ore gen renaissance.

INSA

renaissance inseamna renastere. Renasterea lumii sub conducerea robotilor. In universul cartilor lui Asimov, robotii au pierdut.