Nu neg nimanui dreptul la libera opinie si la libera exprimare. Nu va cunosc pe nici unul (mai ales ca nu stau prin bacau prea mult) dar mie politica de orice fel si orice orientare in Romania mi se pare un ***** urat mirositor si nu ma atrage in nici un fel. Prin urmare discutiile despre politica imi repugna si sincer cred ca mesajul precedent si altele asemenea nu-si au locul pe un forum despre filme (decat daca e sa se comenteze un film cu acest subiect).
Mai exista si varianta mesaj privat, chiar daca asta insemna sa nu stie nimeni parerile exprimate acolo si atunci ma va intreba cineva ce sens ar fi avut. Poate ar dreptate. Poti posta un topic intr-o alta sectiune care n-are neaparat leg cu filmele.
Nu comentez nimic din ce a spus mumu cu atat mai mult cu cat nu e unul din subiectele mele preferate si nu manifest un interes crescut fata de asa ceva... Si nici nu stiu prea multe despre acel subiect.
Eu zic ca ar fi cazul sa vb despre ceea ce avem toti in comun sau ce ar trebui sa avem in comun dat fiind faptul ca acest site se cheama cinemagia.