Originally Posted by annie7:
seria openair a reclamelor romanesti a avut un final apoteotic pe ritmuri de |casa mea-i un cantec cu acorduri ample| angela similea, reclama pt protectia muncii cu tamara buciuceanu care ne sfatuieste sa nu purtam gumari in intreprindere. a salvat plictiseala care incepuse cu reclame pedofile la textile pt export.
* cinepub party era circuit inchis, nu era destinat oamenilor de la tiff. de aia a fost naspa.
|
Iar eu refuz sa inteleg cum pot oamenii care s erespecta sa se uite la reclame dinainte de '89 si sa aplaude? E snobism? E, vorba lui Gorzo legata de Kill Bill, ipocrizie? Mie mi se intoarce stomacu' pe jos -v-ati prins, da? - numai cind vad reclame contemporane, da' rahaturile alea vechi...asa e trendu'? Mai bine ma trend-uiesc diseara la devoratorii de publicitate.
* Cinepub era naspa nu ca era cu circuit inchis, ci ca era circ inchis, in sensu' ca doua fete se scremeau sa faca topless, chelneritele nu stiau ce e aia bisquit, iar diversi dubiosi din advertising se trageau in poza ca Mona Lisa pe pinza. interesant era comentariul DJului/MC: petrecerea intelectualilor. Y tu mama tambien, ba.