View Single Post
Old 10 Jun 2004, 23:18   #69
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

partea a 2-a
American Splendor - fiindca undeva in mine e un Harvey Pekar carcotas si nesuferit , deci n-am cum sa nu-l ador
De cand a plecat Otar - un film sensibil , mana de femeie (de data asta nu zic in sens peiorativ) , cu insertii proustiene. Cei care au vazut House of America a lui Marc Evans s-ar putea sa mustaceasca la faza cu Otar plecat in America.

documentare:

Prima jumatate din Bowling for Colombine - atata timp cat Moore face jocul cu inteligenta si are decenta sa lase privitorul sa traga concluziile. Pacat ca in a doua parte se sinucide cu explicatii la explicatii si trage mita de coada.
Touching the Void - wow ce de hauri si de sinceritati
Jesus You Know - un documentar indedit ca ambalaj si continut despre confesiunile a 6 oameni in momente diferite. L-am gustat mai putin da' are si parti de vazut. E bun de cultura generala
Marele jaf comunist - cred ca tot deliciul e dat de bucata cu Reconstituirea altfel ar fi fost un documentar ca oricare altu'
Paraiso - dernanjant la inceput din cauza peliculei saracite de culoare da' in final da destul de bine feelingul mizer &muzical al Cubei.