Originally Posted by bogie:
Pedeapsa pentru piraterie in Romania e intre 7-14 ani, daca va vine sa credeti (mai mult ca pentru viol).
|
Si nu uita ca mai e si o "mica" amenda, ca vorba aia, bugetu de stat tre sa supravietuiasca si el! :sick:
Cine are net acasa, si nu ma refer la astia care se chinuie cu dial-up, logic ca nu se apuca acu sa isi cumpere DVD originale sau "furaciuni", dar macar la cinema ar putea sa se duca. Eu stau in Regie, filme gramada, dar tot imi place sa ma mai duc o data pe sapt sau cand am timp la Multiplex sa mai vada si ochiu' meu un film in conditii klumea.
Nu am fost nevoit inca sa imi cumpar VCD/DVD de la "baieti", dar cand n-o sa mai stau aici, logic ca nu-s nebun sa dau cateva sute de mii pe un DVD original, cand sunt alte variante mult mai ieftine.
Si ca a venit vorba de cinema in aer liber, eu am fost la unul singur klumea in Romania, Teatru de Vara din Mamaia(parca asa ii zice,nu, Gandalf?).Am fost la premiera PoTC anul trecut si chiar mi-a placut.