Eu recurg la metoda vazutului filmelor pe PC numai si numai daca nu-l pot vedea in alta parte (TV, Cinema) ca de exemplu Monster care inainte se zicea ca nu-l aduce nimeni la noi. Cum se zvonea ca nu-l aduce nimeni, l-am vazut pe PC, dar urasc sa vad filme pe PC! Calitatea e proasta, sunetul la fel, asa ca nu merita sa vezi filme asa la proasta calitate! Sau cel putin nu pentru mine!
Eu astept Shrek 2 pe Cinema! De ce nu?! Decat sa-l vad in conditii sub orice critica si sa zic dupa aia ca e filmul prost doar pentru ca m-am enervat eu in timpul filmului ca ce prost se vedea sau ce prost se auzea...
Daca nu ai o aparatura de inalta calitate, sau nu neaparat aparatura ci macar filmul sa fie tras bine, sa ai o placa de sunet buna, niste boxe decente, un monitor peste 15", atunci da, e OK sa vezi filme pe PC desi nu stiu cat de multa ....hmmm... "gratie" iti aduce tie chestia asta ca cinefil. In alt caz pentru mine nici nu se pune problema.
Filmele ajung mult mai greu la noi pentru ca (presupun eu) nu suntem o tara cu o prioritate pe lista distribuitorilor internationali! Nici nu se duc foarte multi romani la filme => mai putini bani din Romania pentru film => ajungem in fundul listei. Asa ca data aparitiei filmelor nu incurajeaza neaparat pirateria. Pirateria are loc din nerabdare poate ca asa puteam si eu sa vad Kill Bill Vol. 2 de nu stiu cate ori pana acum insa din respect maxim pentru filmul respectiv ma voi duce frumos si il voi vedea la cinema ca un cinefil decent