View Single Post
Old 04 Jun 2004, 12:56   #8
ctoma
Senior

ctoma

Re: Cazul Furtwangler

Originally Posted by dream_arizona:
mall-ul este un cinematograf extrem de comod si in ciuda etichetei pe o care a dobandit-o (de loc snob) nu cred ca nu poate proiecta si filme europene sau de arta... e la fel de snob sa spui ca un film european se poate vedea numai la studio (dupa mine cel mai incomod cinematograf din bucuresti) sau la elvira popesco...

Cand am spus ca acest film nu avea ce sa caute la mall m-am referit in primul rand la faptul ca daca rula la studio sau elvira popescu sunt sigur ca avea mai multi spectactori . In plus mall-ul este orice s-ar spune un cinematograf comercial si nu stiu sincer cate incasari au avut in urma proiectarii acestui film(asa ca ma indoiesc ca o sa faca prea multe experiente de genul asta).
Da, evident , mall-ul este un cinematograf mult mai comod ca studio sau elvira popescu asta cred ca nu poate fi contestat de nimeni.
Ceea e ma deranjeaza pe mine si vorbesc din proprie experienta(am vazut destule filme la mall , e adevarat poate nu asa multe pe cat as fi vrut) este compania in care vezi filmele pentru ca acolo intalnesti din pacate mult mai multi oameni lipsiti total de bun simt(ca sa ma exprim eufemistic) decat in alta parte. Si cand zbarnaie mobilele din toate partile(si la mall nu e un fenomen cat de cat izolat) sau cand mai ales se comenteaza cu voce tare in spatele tau , eu personal nu ma mai simt deloc "comod".
Iar faptul ca eu prefer , pe cat posibil evident ca nu sunt absurd , sa vad un film in liniste( cu atat mai mult un film de arta), da-mi voie sa cred ca nu inseamna "snobism".
ctoma is offline   Reply With Quote sendpm.gif