Originally Posted by emanuel:
Originally Posted by Demona:
Bored of the Rings...  Ce o sa-tzi spun despre titlul asta o sa citeshti intr-un mail... In fine...oricum e doar parerea mea...
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Cred ca Demona se refera la faptul ca exista deja o parodie Bored of the Rings, carte iesita de mult timp in SUA, si deci ideea cu titlul nu e chiar atat de originala.
Deci? Cine s-a inspirat de unde? Sau e doar o coincidenta?...
In plus, cred ca ea ar fi trebuit postata in romana, la fel ca si parodia Matrix, cand a fost vremea ei...
|
Pura coincidentza a fost alegerea titlului. Titlul initzial a fost "Da ritarn ov da ching tu da tu tauers" ... dar a picat - ar fi trebuit sa asimilez toate cele 6 cartzi shi toate cele 3 filme ... shi nu aveam timp.
Shtiu ca ar fi trebuit sa fie postata in romana dar chestia este ca a fost scrisa in engleza pentru ca glumele in limba engleaza sunt mult mai numeroase shi comicul de limbaj este prezent peste tot. Nu ash fi putut face aceeashi chestie cu limba romana, nici in 1000 de ani. Shi inca un motiv ar fi ca a fost scrisa in limba engleza nu pentru a fi postata pe forum ci pentru distractzia mea shi ca sa vad cat de departe pot sa merg cu tot universul asta LOTR ... Daca se cere sa nu mai postez - nici o problema...