View Single Post
Old 02 Jun 2004, 18:10   #24
KORBEN
Guru

KORBEN

mda....
ce am mai vazut
1 mondoplympton- extra; cat sadism!!!! si sadism , si desene animate, pe und pui ca e imposibil de inteligent
2 cremaster3`12
fara pic de dialog
primele 10 minute sunt mai tari decat toata aberatia de cca 10 ore a lui jackson
mitologie pura...i ciocnirea erotico-psihedelica a amasinilor
god, un must see
,ai ales pt final ( si da, exista credinta ca erau masoni)
3 buddy- pentru pustii care chiar nu au ce blockbuster sa vada si vor un film cu altii pusti( desi au cam 25 de ani) care au probleme emotionale si propria lor emisune tv
scenariul sare din cliseu in cliseu, happyendingu` nu e dubitabil nici macar o secunda, da protagonistii si mai ales protagonista roscata arata BINeeeeeeee
4 sympathy 4 mr vangeance
mult sub joint secutity area, dar totusi remarcabil, in ciuda unor scapari de constructie a personajelor
torturi, ceva drame emotionale si alte obsesii tipice ale esticilor cu ochii oblici
daca v`a placut dark water va veti simti in fata unei capodopere
5 koktebel
cam atat poate cinema-ul tanar rus
nu`i jeg, dar in afara de peisaje nimika remarkabil
in fine e drept ca nu`mi bausem my morning kofee da` am cam adormit spre sfarsitul previzbil
6 foc! este pt mine un film de suflet
nu este kusturica, dar e din zona si e minunat intre comedie si drama, tipul ala de umor amar sau chiar acru al vietii....si m`am minunat si de muzica
singurul din competitie pe care l`as revedea
7 io nin ho paura e mult mai ok decat ma steptam de la un film italian
filmat frumos, cu un copil foarte expresiv si simpatic si ceva care traiste intr-o gaura din pamant
sfarsit devastator de porst
8 dorinta
rece si cam atat dsp o tipa ( da, exista si corrence urate) care afla ca sotul ei are o afacere cu un corean tanar si giggolo, caruia, logic i`o trage in draci
nederanjant dar neimpresionant
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif