View Single Post
Old 02 Jun 2004, 10:57   #18
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

dupa ce am trecut de socul intilnirii cu mala p :shock: (strange... strange... am impresia ca o cunosteam mai bine pe forum decit acum, in flesh & blood...), aflu, acum, ca si raptor, si leonard, sint la cj?!? da unde sinteti fratilor!? aratati-va - sint curios sa va cunosc!
in privinta filmelor (unde la competitie cam trag chiulul, spre disperarea lui kirilov care m-a pus la tabelul cu cotatii... :hmm: ), am avut 2 revelatii so far - si un best-of absolut: 'touching the void', docudrama britanicului kevin macdonald despre 2 alpinisti care s-au catarat pe nu's ce pisc din peru... m-am facut mic in scaun, sau am stat pe muchia lui - ma rog, ideea e ca n-am cazut chiar sub el, desi am fost la un pas de... :oops:
din pacate, nu-l aduc si la bucale, asa ca, cei de aici (stiu ca 'juriul' -cinemag, of course! - nu l-a vazut inca), raptor, leonard, daca stati pina duminica incl., nu-l ratati!
celelalte 2 care mi-au placut sint 'american splendor' (intra in distributie) si 'jesus u know', al maverick-ului austriac ulrich seidl ('dog days' :love: , remember?)
cam atit; acu ma bag la thailandezul filmat de chris doyle...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif