View Single Post
Old 02 Jun 2004, 01:44   #17
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Ambra Blu:
secretary - vazut fra 30-40 minute de a inceput, probbil ca mala pleca cind eu veneam. un film de vreo 2 stee, in care vedem cum poate evolua relatia dintre un sef sadic si o secretar masochista; filmul mie nu mi- placut, lui raptor da. oricum, fff putine scene de sex, cmparativ cu ce ma asteptam eu de la el. filmul a avut casa plina, iar lumea ridea la el itr-o veselie. da ce?
....
in the cut - m rezistt doar juma de or` lael, cami se fcuse frig; oricum, pare interesnt, iera filmat misto. genul de film de simbata seara - pro tv, categoria filme cu riciard gir, giulia roberts, din alea erotic srilar. mai ineii zicea in da cant.

pacat de astea doua ca nu le-ai vazut pana la capat. eu nu m-am plictisit deloc. putine filme transmit atata emotie si soc numai prin imagini si muzica (parca e de badalamenti nu?) cu minimum de dialoguri asa cum se reuseste in Secretary. ce m-a impresionat la maxim a fost romantismul masochist si sugestia unui permanent dialog non-verbal intre cei doi doar insistand asupra expresiilor fetzelor. excelent! nota 7,5/10
in the cut, de asemenea e superb, chiar daca pare uneori feminist, la imagine si montaj exceleaza, iar pe meg ryan n-am vazut-o jucand mai bine in vreun film. nota 7/10