secretary - vazut fra 30-40 minute de a inceput, probbil ca mala pleca cind eu veneam. un film de vreo 2 stee, in care vedem cum poate evolua relatia dintre un sef sadic si o secretar masochista; filmul mie nu mi- placut, lui raptor da. oricum, fff putine scene de sex, cmparativ cu ce ma asteptam eu de la el. filmul a avut casa plina, iar lumea ridea la el itr-o veselie. da ce?
the mother - sau pizda ma-sii mari. o bunica la 60 de ani gaseste fort de a spune nu mortii. forta o gaseste in penisul unui dulgher de vreo 35-40 de ani, re i-o trage si ei si fiicei ei. film plictisitor, englezesc, si nici pe departe asa de 'fara limite' cum se anunta. daca il aduce in bucuresti, pastrati-va banii. filmul l-a trimis p korben la o tigara, dar p k's a tinut-o fashcinata in scaun. o replica mi-a placut, though: baba, dupa e se babardeste cu dulgheru' ii zice 'credeam ca n-o sa mi ma atinga nimkeni, decit groparu'
in the cut - m rezistt doar juma de or` lael, cami se fcuse frig; oricum, pare interesnt, iera filmat misto. genul de film de simbata seara - pro tv, categoria filme cu riciard gir, giulia roberts, din alea erotic srilar. mai ineii zicea in da cant.
carandiru: primul meu contact cu babenco, de care am auzit titea si atitea lucruri bune. m-a cam dezamagit. inchipuiti-va ca baietii din city of god au ajuns la inchisoare. filmul tine cu detinutii si zice fuck the police. intr-un loc cu oameni fara Dumnezeu, un detinu il cauta totusi, umblind prin ploaie. un altul, omorit, se intoarce in visul lui si ii zice ca Dumnezeu nu e nii in rai. cadrul semnalat de mala-ochi-albastri mi-a taiat si mie rasuflarea. in rest, ma repet, se remarca asemanarea cu city of god (care mi-a placut mult mai mult, though) care film si-a recunosct de fapt infuenta din operele anterioare ale lui babenco al carui mesaj umanist, dupab0 ani devabsentabsi un cancer de epasit, se face inca auzit.
alexandra's project - su alexandra's bitch project - nu numai ca e totu' tras pe casete ca in the blair witch project, da' femeie ast she's a bitch, she' s a mother, she's a saint, she's a lover. well, she ain't quite a saint, ca se trage pe caseta ind se trage cu vecinul. film de suspans, nota 6-7,ceva genul panic room.
cam atit: diseara bag doo filme de competitie, si un film cu babardeala - insula, toate trei la acelasi cinema.
ps: multumiri raptor.
pps: a fot nevoie de doi jucatori eliminati de la steaua ca craiova sa reuseasca sa egaleze. muie dinamo!
|