ho ho ho
puilor, aveti toate motivele sa regretaTI CA nu sunteti p`aici
filme la greu, si noaptea party-uri unde we`re doing our best sa ne alcohoolizam as much as we can
ieri party`ul hbo a fost un jeg, zgarcitii d`abia au pus ceva de mancare pe masa si alcoolu n`a fost delok enuff
asta nu inseamna ca ne`am lasat dezamagiti de atmosfera ca am mers la un club- oscar si ne`am dansat si am consumat alcoooool
cel mai misto lucru so far e ca ne intelegem bine intre noi ( adika juriul cinemagia) si ca tmosfera si mai ales oamenii sunt ok
filme vazute
1 kontroll- not thrilling, just a bit chilling
exceptional ca film de debut, dar neoriginal si cam....pierdut in visari
tre sa recunosk ca actoru sangereaza destul de estetic
2 fast film- scurt metraj experimental, da cum il vedeam aproape a treia oara, m,-a pliktisit; ca sa nu fiu nedrept, fascinant dpdv al realizarii tehnice
3 bowling 4 colombine- revazut, si inca plakut mult la mine, anti-american si anti-tufish(aka bush sau cimpanzeul pepsi)un must see pentru toti fanii mcdonald`s si cocacola, dar mai ales pt ceilalti, adica noi, minoritatea cu neuroni functionali
4 las horas de la dia- JEG PLIKTICOS; kirilov e de parere ca ar trebui apreciat pt "stralucirea rece si metalica" io zik ka e de dat exemplu clar pt filmele din categoria " hai sa facem din scenariul asta acceptabil de scurtmetraj un (mult prea)lung metraj
5 oaza....adaugati la inceputul titlului "ga-" si veti avea o imagine corecta dsp acest film corean de 132 !!!!! de minute, care pe mine si pe mala ne`a doborat dupa doar juma de ora
film despre oligofreni facut, cel mai probabil tot de un oligofren
6 american splendor e ineteresant si ok, dar in nici un caz senzational; are marele merit de a fi un film dsp un perifferic cinic al societatii, care desi e comedie destul de ironica nu o da delok in bara cu finalul optimist; pentru cei care sunt fani ai scriiturii scenaristice de tip kauffman; si pt cei fani sau interesati de BD-uri
7 reconstruction- pana acuma cel mai bun film din competitie; iti pune creierul in functiune de`ti auzi neuronii zbarnaind; elegant vizual (mai putin secventele blurate); evita cu penibilism totusi scenele de nuditate; asteptati-va la ceva in genu haotic al mulholland drive, cu marele atu de a fi facut cu cap si de a avea un sens.... parerea mea
8 reclamele romanesti... amuzante la inceput, dar pana la urma mult prea lungi si plikticoase; amn fi mai stat, dar ne-a doborat frigul
cea mai tare faza: ti se spune cu ce mijloace de transport in comun poti aunge la elegantul restaurant TEI
i saved da best for da end, adika inchei acest jurnal de front cu mentionarea intalnirii cu raptor care e super ok
message end
Tell me what to do, tell me what to say
|