View Single Post
Old 25 May 2004, 16:55   #75
K's
Guru

K's

Originally Posted by Leonard:
pe cand la trainsp sunt niste melodii absolut comune.
o fi original scoru' din requiem for a dream, dar pana la a zice ca piesele de pe trainspotting sunt comune e ceva de coborat in put. mansell realizeaza ceva inchegat, ce nu poate fi desprins de film- eventual in drum spre vana cu apa curganda, in timp ce scotocesti in sertar lamele, dai un play la tema din film. piesele din trainspotting pot fi ascultate separat- zicea si don'soara Ambra- un leftfield, poate lou reed sau chiar elastica.
Originally Posted by Gaandalf:
Muzica din requiem este la fel de difuza shi de "cu fundul in sus" ca la Fight Club.Prima data knd am vazut filmul shi am ascultat muzica - shi nu ma refe la requiem 4 a dream - ci la celelalte fragmente automat am sesizat asemanarile.
total dezacord.- vezi mai sus. plus de asta, muzica din Fight Club se joaca cu alte instrumente si se incadreaza la alt genre.
o campanie impotriva drogurilor cat se poate bine realizata.
eh, daca atat ai retinut/intels din film, retrag corectura de mai sus, nu are rost...
Trainspotting - film care este presarat cu tente comice shi hazlii.
'comicul si hazliu'- cum l-ai numit tu- are un rol important in film. comparandu-l cu cel spun, zic mult mai bun.