View Single Post
Old 25 May 2004, 15:10   #74
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by Leonard:
Iar coloana muzicala din cele doua e incomparabila, requiem are una dintre cele mai avantgardiste si originale muzici de film, pe cand la trainsp sunt niste melodii absolut comune.

Si lovesc cu postul numaru patruuuuuuuuuuuuuuuuuuu: mie muzica din Requiem nu imi place neam; pe aia din Trainspotting (un Leftfield, o atentie) o ascult oricind, ca un fan declarat.
Muzica din requiem este la fel de difuza shi de "cu fundul in sus" ca la Fight Club. Prima data knd am vazut filmul shi am ascultat muzica - shi nu ma refe la requiem 4 a dream - ci la celelalte fragmente automat am sesizat asemanarile.
In privintza celor 2 filme. Requiemul mi s-a parut net superior lui Tainspotting. E o drama cumplita, reushita, o campanie impotriva drogurilor cat se poate bine realizata. Filmul se termina cu distrugerea a 4 vietzi de oameni care nici nu se compara cu cei din Trainspotting - film care este presarat cu tente comice shi hazlii. In care unul dintre personaje "scapa cu bine" la final.
In termeni de maidan: requiem Rulzzzzz & Trainspotting used to ...