Abia m-am intors de la el si ca orice film are parti bune si parti rele.
Parti rele
1. Macelarirea povestii. Let's be clear, acesta a fost filmul lui Brad Pitt.
2. Orlando Bloom... scumpule, esti superb, dar ia niste lectii de la Bana si O'toole.
3. RAZBOIUL TREBUIA SA TINA 10 ANI!
4. Absenta zeilor.
5. Moartea lui Ahile e destul de jalnica... mai rau mi-a parut de Hector.
6. Orlando a incercat sa se lupte cu sabia si a esuat mizerabil apoi a trecut la arc. Cand l-am vazut prima data cu arcul eu si cele cateva zeci de oameni din sala am zis in acelazi timp: LEGOLAS!
7. Ce-i cu obsesia asta fata de nume??? Mai avea putin Brad Pitt si spunea: LOOK! O sa se scrie o treaba despre mine si toata lumea o sa stie si peste 5000 de ani o sa se faca un film so I HAVE TO KICK ASS!!! Cause my name is Achilles.
8. Stii cum o sa se termine...
Parti bune.
1. Brad Pitt's but, cel putin sper ca era al lui, am auzit ca au folosit cascador. al oricui ar fi, excellent work.
2. Batai interesante, atat intre armate cat si mano a mano
3. Eric Bana... foarte frumos jucat. Imi aduce aminte de Johnny Depp in Pirates. L-a eclipsat pe Brad.
4. Hmm... primul cadru in care apare Ahile... ESTE IN COSTUMUL LUI ADAM... tolanit langa o prostituata. repet: HMMMMMMMMMMMMM!
5. Cadrele cu Troia arzand. Se aude o muzica orientala funebra in timp ce grecii distrug Troia si pe fundal se aud tipete, foarte frumos.
6. O'toole si Cox
7. Orlando Bloom... (doar pentru ca habar n-are sa joace nu inseamna ca nu-i frumos sa-l privesti)
8. De unde pot sa iau o fusta d-aia cum purtau barbatii?
9. In ciuda faptului ca stii cum o sa se termine... filmul reuseste sa te surprinda de mai multe ori chiar.
Acestea fiind spuse, filmul mi-a placut, desi nu mai mult ca Gladiatorul. Sper sa aiba succes pentru a vedea o Iliada sau chiar o Eneida. DE DATA ASTA CU ZEI!!!