regizorul asta a mai facut un film inainte, Bully, care era despre viatza adoleshcentzilor-baietzashi-de-bani-gata, din state(deci cumva la capatul opus, social vorbind) care a fost foarte mishto. Pe scurt, mai multzi prietenti care ardeau gazul, hotarasc sa-l omoare pe un altul care era cam bulangiu, shi nu prea le iese(multe scene de sex, o secventz a f. violenta in kare il injunghie pe ala, apoi ii sparg capul cu un bolovan etc). E drept k shi Bully e destul de greu de suportat, dar in cele din urma duce undeva...shi ash putea spune k finalul era destul de impresionant(dak imi amintesc, era chiar inspirat dupa un fapt real).
Deasemenea, am mai vazut filmul lui de debut, despre un adolescent precoce shi primele experientze sexuale...destul de ok.
Ken Park e intr-adevar gratuit(nu-mi iese din minte o secventza de masturbare sado-maso, in care un baietzash, excitat de sunetele pe care le scoate kournikova intr-un meci de tenis, se spanzura de o clantza cu un ciorap shutit de la ma-sa shi shi-o ia la laba pana ejaculeaza--filmare pe bune!!!) shi ashteptzi sa duk undeva, sa aiba "a strong point"(mai ales dak ai vazut Bully inainte), shi, ei bine, nu se intampla mai nimik shi se termina "dintr-un foc"...
...dar cred ca lumea a mai pastrat ink amintirea lui Bully.