Thread: Ken Park
View Single Post
Old 19 May 2004, 09:53   #1
lecter
Veteran

lecter

Send a message via MSN to lecter
Ken Park

OK...a vazut cineva filmul asta? Se pare ca regizorul Larry Clark a mai facut cateva astfel de "capodopere" legate de nasoala viata de adolescent in la fel de nasoala Californie; nu le-am vazut pe celelalte, dar asta mi-a lasat o profunda impresie de...dezgust, scarba, greata, etc. Comparandu-l de exemplu cu un film ca "Baise Moi" (si el de kko, nu va faceti griji) as vota clar pentru cel din urma. Singurul lucru mai rau decat un film V.I.S.F.H.C. (Viol si Incest Sangeros+Futai Hardcore si Crime) este un film V.I.S.F.H.C. care are vezi doamne un mesaj pentru natiune. Rezultatul e ca nu imi pasa de baietii care umbla cu **lele blegite pe tot parcursul filmului, nici de pioasa curva hawaiiana (sau ce dreaku natie o fi, zici ca e urmarea unui gangbang politically-correct) si nici de "subtilul" mesaj ca a fi white trash e cam naspa.

"Baise Moi" e OK pentru ca nu incearca niciodata sa fie altceva decat un film trash "de prima mana" (stanga sau dreapta, hotarati voi ). Tot respectul iarasi pentru "Boys don't cry", care incearca sa transmita un mesaj asemanator fara sa-si caute cu lumanarea interziceri pe tot mapamondul si fara scene care nu-si au rostul in poveste. In aceste conditii, cum de a ajuns la Festivalul de la Venetia sau la cel din Toronto jenibilitatea asta de film??? Adica, realmente, daca ai ecraniza acolo ultima isprava a lui' Jenna Jameson te-ar da afara, dar cu asa ceva poti defila. My god, art is dead :sick:
lecter is offline   Reply With Quote sendpm.gif