View Single Post
Old 18 May 2004, 09:02   #27
regedit
Veteran
 
regedit
 
Join Date: Sep 2003
Location: in my chair
Posts: 237
Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by regedit:

ambra e o fetitza de piata operei
prietenii au de ce ))


Iar mama ta e o fetita de piata publica. As fi vrut s-o combin la un bukkake, dar am zis ca asta te-ar prinde mai bine pe tine. Despre unsubscribe e foarte simplu: trimiti administratiei site-ului un mesaj privat prin care soliciti stergerea contului. Desigur, tu nu vrei asta. Tu vrei doar sa fii bagat in seama, sa ti se arunce si tie niste firimituri de atentie. Daca ai fi vrut cu adevarat sa parasesti site-ul, ai fi facut-o simplu, fara exhibitionisme - nu ai mai intra pe forum, nu ai mai posta, etc. Sfatul meu, sincer dezinteresat, este sa iti gasesti o ocupatie serioasa, si sa ii lasi pe cei care ne pricepem la filme sa ne vedem de treaba noastra.

PS: Sigur, prietenii aveti de ce sa ma trageti.

hai nu fi suparat(a) ca n-ai de ce. a fost o gluma pe baza secsualitatii tale ambigue. probabil vechi reminescente ale mirc-ului unde te dai fata daca esti baiat ca sa te intalnesti cu un baiat care de fapt e fata.
stim cu totii ca esti un mare iubitor de cinema sau de cinetea asa ca nu tre sa te justifici unui obscur ca mine. apropo de ocupatie serioasa ma faci sa zambesc, puiutzule.

PS: si totusi de ce nu postati si un buton de unsubscribe ?
regedit is offline   Reply With Quote sendpm.gif