Thread: Troy
View Single Post
Old 14 May 2004, 15:05   #4
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Mie nu mi-a prea placut filmul (tocmai l-am vazut, deci e fresh). Hai sa zicem ca nu a fost chiar naspa de tot, da' ma plictisit cumplit. Si-a mai revenit in a doua jumatate, da' tot aceleasi lupte, aceleasi strigate, aceleasi momente "emotionale" care numai intrerup actiunea, fete care nu spun nimic... Mi-e dor de "Gladiator", mi-e dor de "Spartacus"...

Singurele scene care merita sunt duelurile, in care - slava Domnului! - Brad Pitt nu trebuie sa joace efectiv. De obicei, imi place Pitt si am mai zis-o, dar in filmu' asta a fost pe spate! Pacat! Dar revenind la dueluri, conflictele Paris vs. Menelau si Ahile vs. Hector sunt foarte bine coregrafiate si merita sa fie highlights ale filmului.

Actorii mi s-au parut cam plati... Eric Bana, Orlando Bloom, Brad Pitt, ala de-l juca pe Menelaus si nu-mi amintesc numele, pana si Peter O'Toole, nici unul nu stralucea. Si ma abtin sa ma iau de Sean Bean, care imi este simpatic, dar care l-a distrus pe Ulise. Zau, dialogurile lui cu Ahile au fost bullshit - cam ca tot restul dialogurilor - si ii lipsea viclenia, inteligenta si curajul, in schimb putea sa ranjeasca ca un tampit...

In concluzie, nu stiu... Nu m-a dezamagit, dar este pacat... Astept cu interes "Odysseus" sau "Troy 2", daca scot destui bani cat sa merita sa faca o continuare.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif