Thread: CineMagia 1 MAI
View Single Post
Old 11 May 2004, 10:53   #60
Cristache
Veteran

Cristache

Send a message via Yahoo to Cristache
Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Cristache:
1 Mai a fost, pentru mine, ca pana acum. Nimic extraordinar.
lasa-ma sa citez din Matrix :
"Only If You Choose To ..."
I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed!
inca una de la taticu' Morpheus :
FREE YOUR MIND!

Acum esti chiar rau ! Vrei sa-ti spun ce am facut de 1 Mai. O sa-ti spun ce am facut, am fost la un picnic in familie pentru ca a fost ziua lu' mama. Imagineaza-ti vreo 30 de rude, mai mult sau mai putin apropiate, vorbind toata ziua despre batranete, supozitoare cu glicerina si alifie pentru varice.
Si mai imagineaza-ti un parinte care se roaga de tine 3 zile sa participi si tu la asa ceva si sa inceapa sa planga si sa zica, ca 30 de ani pe vremea lui Ceasca isi rata ziua de nastere pentru ca se ducea la parada si ce se mai organiza atunci, si ca macar acum sa-si serbeze ziua de nastere cu toate rudele la un loc.

Acum sper ca intelegi de ce am tacut cu 1 Mai. Pentru ca nu e un subiect cu care sa ma dau mare.

Altfel spus, mie nu prea imi plac petrecerile speciale cum sunt cele de 1 mai sau altele. Dar daca vreau sa ma distrez trebuie neaparat sa fiu intr-un bar care are program de streaptese.

Dezavantajul unei copilarii nefericite, gen Baiatul cu Apa Rece numai ca pe mine m-a crescut bunica, + perioada liceului cand eu eram impartit intre munca si betii crunte. Adica n'aveam timp de petreceri si legat prietenii de lunga durata.
Cristache is offline   Reply With Quote sendpm.gif