Thread: Actori tineri
View Single Post
Old 10 May 2004, 18:44   #36
Izabelutza
Novice

Izabelutza

Send a message via MSN to Izabelutza Send a message via Yahoo to Izabelutza
Tinerii din lumea teatrului....si ceilalti...

...e tris...in Romania nimeni nu sprijina pe cei cu initiativa..tot ce tine de lumea teatrului de multe ori se ingora...si implicit sunt ignorati cei care fac parte din aceasta lume. Acest sentiment il am si eu ... am 18 ani si de 3 ani fac parte dintr-o trupa de teatru liceean francofon din Constantza(singura de altfel din tot judetul de ce nu din Dobrogea). Am avut cu trupa ocazia sa particip la nenumarate festivaluri de teatru francofon liceean atat in Rom. cat si in strainatate, chiar in iunie vom pleca in Franta in Lorien la un Festival de teatru Amator. De fiecare data cand a fost vorba de un ajutor din partea cuiva atat financiar cat si moral ..poate...nu ne-am ales de cat cu ushi inchise. Nimeni nu vrea sa isi indrepte privirea spre noi...uneori nici nu ne asculta...a trebuit sa renuntam la foarte multe festivaluri din cauza k nu aveam bani. Anul asta tb sa mergem in Maroc, Belgia etc...dar nu am putut sa ajungem de cat la Bucuresti Barcelona si Arad.......e foarte greu noi trebuie sa ne platim toate plecarile....
Imi doresc sa dau la ATF dar ma intreb :oare merita?? Stiu k va fi foarte greu.....mi-e k o sa "mor de foame" sincer in momentul de fata nu prea poti sa traiesti de pe urma teatrului....
E trist...avem nevoie de cineva care sa ne incurajeze....nimeni nu apreciaza munca noastra....nimeni nu shtie cate ore petrecem la teatru repetand repetand k publicul sa poata vada un spectacol frumos si reushit.....uneori nu avem spectatori de cat colegii, familia, prietenii caci pt unii e pierdere de vreme...in ce directie se indreapta cultura noastra???....poate k suntem mai buni de cat multe staruri de la televizor....dar ne vede cineva??? Ne baga cineva in seama??? Va spun eu in 99% din cazuri NU!
Bye Bye ....pupik Iza!
Izabelutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif