Thread: Taking Lives
View Single Post
Old 10 May 2004, 16:50   #17
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
intr-0adevar filmul este sub orice critica...
In primul rand personajele sunt foarte prost construite... (btw: daca nu ati vazut filmul si totusi vreti sa-l vedeti, nu cititi mai departe...nu-l povestesc dar momentele de suspans sunt atat de rare incat n-as vrea sa vi le stric si pe acestea!!! )
Illeana Scott se vrea profiler si cu toate astea nu spune decat chestii absolut banale... parerea mea este ca nu ajuta cu nimic ancheta...i-am observat verigheta aia din primul cadru in care am vazut-o si m-am tot asteptat sa apara si sotul (mai ales ca mi s-a parut ca se insista asupra ei)...de fapt, aflam ca ea nu este casatorita (si deduc eu ca scopul verighetei era de a tine barbatii la distanta)... Ii tine insa atat de bine la distanta, incat cedeaza dupa o bautura cumparata si o privire semnificativa....unde e duritatea ei pe care scenaristul s-a chinuit cu atatea replici si fapte sa o construiasca?
Angelina Jolie nu puyne absolut nici un pic de pasiune in acest rol...toate emotiile ei (care nu sunt prea multe) sunt atat de false...noroc ca ea arata bine...
Ethan Hawke joaca destul de bine (rolul il solicita destul de mult) dar nu ii da personalitate personajului tau...cred ca ma mai pot gandi la alti 10 actori care sa poata interpreta acest rol cel putin la fel de bine...
povestea este foarte clasica...am senzatia ca totul este facut intr-o mare plictiseala iar cazul se rezolva prin bunavointa criminalului...nu se gasesc prea multe indicii, nu sunt prea multi suspecti...

de obicei trebuie sa recunosc ca nu prea-mi dau seama cu adevarat care este rolul scenaristului intr-un film...dar aici, as putea spune ca a fost criminal...toate situatiile erau super clasice, toate procedeele de creare a suspansului, la fel...daca in final, Illeana ar fi avut si ea niste replici cat de cat credibile, poate ar fi reusit s ama surpri8nda si pe mine...dar nu...evident cand se duce sa cerceteze nu stiu ce casa, nu merge lumina si intr-un mod foarte fericit ea are lanterna...care este rostul ca la 10 minute dupa ce toate persoanjele si topti spectatorii au aflat cine este criminalul, ea sa se duca acasa si sa umple golurile cum el a reusit sa scape (nu cum a facut crima, cum a reusit sa fuga de politisti)

nu, serios...filmul chiar e foarte prost...nici macar nu stiu de ce ma chinui sa gasesc atatea argumente...