Originally Posted by PoliFanAthic:
Si daca vreti sa stiti de ce ma irita cel mai mult atitudinea "voastra", va spun: nu inteleg de ce va legati de Senna, ca sa evitati sa acceptati un adevar incontestabil la acest moment. Senna e mort si nimeni nu va putea schimba asta(ca sa fiu si eu putin american in exprimare). Si mie nu-mi place sa privesc tot inapoi. Sincer sa fiu, speram ca Schumi sa se retraga, ca sa-mi gasesc alt favorit. Acesta ar fi cu siguranta Alonso. Dar atata timp cat Schumacher va mai concura, improbabilitatea ca alt pilot sa faca furori va persista.
|
Draga PoliFanAthic, cred ca nu ai nimic impotriva ideii de traditie. Senna este traditie si mit in Formula 1. Nu poti lupta cu miturile. Ele dainuie peste ani. Senna e un nobil pedigri pentru F1. Un sport care nu incepe si nu se termina cu Schumacher, sunt sigur ca intelegi perfect acest lucru.
Senna n-a "aranjat" curse, asa cum a facut-o Schumi in ultimii ani (cu Barichello si cu Ralph, fratele sau). Dar nu are rost sa mai reiau caterinca. Dupa mine, e o lipsa de gust sa-i compari pe Senna si Schumacher. Punct.
Si eu sper ca Alonso sa faca o figura buna in F1.