View Single Post
Old 04 May 2004, 22:06   #175
marcu
Veteran

marcu

Originally Posted by PoliFanAthic:

Si daca vreti sa stiti de ce ma irita cel mai mult atitudinea "voastra", va spun: nu inteleg de ce va legati de Senna, ca sa evitati sa acceptati un adevar incontestabil la acest moment. Senna e mort si nimeni nu va putea schimba asta(ca sa fiu si eu putin american in exprimare). Si mie nu-mi place sa privesc tot inapoi. Sincer sa fiu, speram ca Schumi sa se retraga, ca sa-mi gasesc alt favorit. Acesta ar fi cu siguranta Alonso. Dar atata timp cat Schumacher va mai concura, improbabilitatea ca alt pilot sa faca furori va persista.

Draga PoliFanAthic, cred ca nu ai nimic impotriva ideii de traditie. Senna este traditie si mit in Formula 1. Nu poti lupta cu miturile. Ele dainuie peste ani. Senna e un nobil pedigri pentru F1. Un sport care nu incepe si nu se termina cu Schumacher, sunt sigur ca intelegi perfect acest lucru.
Senna n-a "aranjat" curse, asa cum a facut-o Schumi in ultimii ani (cu Barichello si cu Ralph, fratele sau). Dar nu are rost sa mai reiau caterinca. Dupa mine, e o lipsa de gust sa-i compari pe Senna si Schumacher. Punct.
Si eu sper ca Alonso sa faca o figura buna in F1.